Őrlő berendezéseink alkalmasak  különféle zöldségszárítmányok és fűszernövények – paprika, bors (fekete, fehér), kömény, koriander, spenót, petrezselyem szár, – levél, majoránna, szegfűszeg, szerecsendió, fahéj, babérlevél, gyömbér őrléséré, valamint porcukor előállítására.

A 2013-as év műszaki fejlesztése biztosítja a gumi őrlését is!

A folyamat során az alábbi részfeladatokat kell ellátni:

1. Adagolás: Feladata a rendszer folyamatos anyagellátása.
2. Darálás/Őrlés: Feladata, maximum 10-12 % nedvességtartalmú 40-50 mm hosszúságú zöldség – és fűszer szárítmányok megfelelő méretre történő aprítása.
3. Anyagleválasztás: Feladatuk a rendszerben lévő szilárd anyag “kivétele”, a két légtér elkülönítésével, teljes porleválasztással.
4. Frakcionálás: feladata az őrlemény méret szerinti osztályozása
5. Őrlés minőségének javítása:
6. Finom-őrlés:
7. Homogenizálás (keverés):
8. Készáru lezsákolás: Feladata: A késztermék folyamatos kivétele a rendszerből.

Komplett üzemek (referenciáink):

AMSY International
HUNGARO CASING Kft.
CORNEXI
VITAMIN
ALEVA stb.

őrléstechnológia